zondag 8 juli 2012

nog even de stad in

De kinderen waren niet wakker te krijgen vanmiddag, maar uiteindelijk waren we dan toch buiten. In de zon was het wel lekker, maar er stond een erg koude zeewind. We wisten wel dat het nogal fris kan zijn, maar toch hadden we onze vten niet meegenomen. Vergeten...



We zijn vanuit het hotel verder Nob Hill opgelopen en daarboven kwamen we onze eerste kabeltram tegen. Meteen de camera voor de dag gehaald en gewacht op de volgende. Daarna naar de heuvelrand gegaan in de hoop iets van de baai te zien. Dat klopt ook wel, maar echt top was het uitzicht nog niet. Daarom omgedraaid en naar de bar Top of the Mark gegaan. Inderdaad in de top van een toren. 20 verdiepingen hoog en bovenop de heuvel. Je hebt dan wel een aardig uitzicht. En een prima bediening trouwens.

Daarna op zoek naar eten. Voor ons was het al laat en de kinderen zijn echt kapot! Daarom maar niet uit eten en omdat we ook nog geen boodschappen hebben gedaan werd het dus de Burger King bij Union Square. Ik hoop de laatste keer. Wat een treurnis!

Nu is iedereen weer fris gewassen en de kinderen kijken nog een filmpje. In het Engels, maar dat horen ze niet eens...moe? 

Morgen gaan we wandelen door de stad. Ben benieuwd!

2 opmerkingen:

  1. Ja het is gewoon hard werken zo'n vakantie. Wienig slaap, kou en slecht eten daar doe je het voor toch? Nou weltrusten en hopelijk slapen jullie allmaal een beetje door.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat de reis toch goed gegaan is. Dat de kinderen en jullie moe zijn is niet verwonderlijk. Goed eten en slapen, en dan weer een nieuwe dag. moet lukken toch?
    Gr Hans en Willy

    BeantwoordenVerwijderen