woensdag 18 juli 2012

Viva Las Vegas

Shopdag! Dat hadden we gepland, dus na een buffetontbijt (wat een verschrikking! Eat all you can...nou, da's voor sommigen heel veel en in hele vreemde combinaties, hoewel dat laatste vooral voor Lieve en Jens gold: pannenkoek met wafel, scrambled egg en gebakken worst. Heerlijk om mee wakker te worden.

Met een volle maag gingen we naar een outletcentum op zo'n twee mijl van ons hotel. Daar hebben we geshopt of ons leven ervan afhing. Maar de prijzen zijn er dan ook wel naar: een guess t-shirt voor ongeveer 5 euro, spijkerbroek voor Jens ook 5 enz.

Na het winkelen zijn we over de strip naar Circus Circus gereden. Daar is een overdekt pretpark met onder andere een kopie van de Python in de Efteling. Daar moest Lieve dus in. En ze wilde meer, maar dat komt nog wel aan het eind van de vakantie. 

Na het eten van wat brood, soep en salade hebben we de auto weer gepakt en gingen op weg naar het midden van de Strip, waar onder andere Belagio staat. Een zeer luxe hotel met om het kwartier nog steeds het grootste waterballet ter wereld. Het duurde even voordat we de auto weer kwijt waren, maar dat lukte eigenlijk best goed. We moesten wel door een shoppingmall lopen die in de sfeer van een arabisch stadje was gebouwd. Maar wel overdekt en met airco.

De balletvoorstelling was zo mooi dat de kinderen hem een paar keer wilden zien. Daarna was het kiezen. Teruglopen naar de auto om dan naar ons hotel te rijden en dan verder de strip op te lopen, of meteen doorlopen naar het hotel en dat ik dan alleen de auto ging ophalen. We kozen voor het laatste om de sfeer nog meer te proeven. En dat was een goede keuze. Heel leuk om daar te lopen. Het was wel druk en warm (om 10 uur was het nog 38 graden), maar echt de moeite waard. Al die lichtjes en die mensen.





Als laatste zijn we in de M&M-store geweest. Daar kon je M&M-etjes in totaal andere kleuren uitkiezen en kopen dan die wij kennen en er waren ook andere smaken (onder andere met pindakaas). Voor de kinderen was dit een groot succes. Lieve kreeg daar ook oorbelletjes in de vorm en kleur van een M&M. Daarna liepen Laura en de kinderen door naar het hotel en ben ik teruggelopen. Onderweg nog een Japanse lookalike Elvis op een nogal verlopne dronken manier karaoke horen zingen, maar dat hoort dus ook bij Las Vegas. Heel leuk en mooi om te zien en lieve was ook echt nog niet klaar.

2 opmerkingen:

  1. dus hij bestaat toch, japeneese elvis, je hebt toch wel een foto gemaakt he want ik ben een fan.

    grtn Marc

    BeantwoordenVerwijderen
  2. helaas voor jou niet. Laura had de tas met het fototoestel bij zich, maar geloof me...het was de bites niet waard.

    BeantwoordenVerwijderen